Fysiotherapeutische behandelingen en massages in Nieuw-Beijerland

Fysiotherapiepraktijk Nieuw-Beijerland staat bekend om het geven van effectieve en doelgerichte fysiotherapeutische behandelingen en massages in Nieuw-Beijerland. Deze variëren van sportfysiotherapie tot Medical Taping.

 

Onze therapeut is vakbekwaam en blijft op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie. Alleen zo kan hij u de kwaliteit waarborgen die u mag verwachten van een professional, met als primair uitgangspunt het verschaffen van werkzame en persoonlijke methodes waarmee u zelf uw herstel kunt bevorderen.


Onze behandelingen zijn geschikt voor praktisch iedereen die kampt met lichamelijke klachten of blessures.

Maak direct een afspraak

Fysiotherapie

Wij helpen mensen met houdings- en bewegingsklachten hun problemen te voorkomen, te verminderen of niet erger te laten worden. Dit houdt in dat we u advies, behandeling en begeleiding bieden, zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijks leven voort kunnen zetten. Door gerichte begeleiding leren wij u voldoende en verantwoord te bewegen. Fysiotherapiepraktijk Nieuw-Beijerland stimuleert dus zoveel mogelijk activiteit binnen uw mogelijkheden. 

 

Er zijn in de praktijk in Nieuw-Beijerland twee ruimtes met kracht- en cardioapparatuur aanwezig voor gerichte training voor de activiteiten in het dagelijks leven.

Medical taping

Bij Medical Taping worden de spieren door middel van tapen ondersteund in hun functioneren of weer op spanning gebracht. Dit gebeurt met speciale tape, zoals kinesiotape, curetape en easy tape. Deze tape is zeer elastisch en werkt liftend op de opperhuid. De tape wordt vaak gebruikt bij sportblessures, ontstekingen en overbelasting. De voordelen van Medical Tape zijn:

  • Drukvermindering

  • Betere bloedcirculatie

  • Minder pijn

  • Vrij bewegen; zeer elastisch

De tape is een uitstekende toevoeging op de sportfysiotherapie die Fysiotherapiepraktijk Nieuw-Beijerland biedt.

Sportmassage

Sportmassage is ideaal om de belasting op uw lichaam op te vangen. Deze massagemethode werkt preventief, voorbereidend en herstellend. Door de afvalstoffen die vermoeidheidssymptomen veroorzaken uit de spieren te masseren, wordt vermoeidheid voorkomen. Ook wordt sportmassage gebruikt voorafgaand aan de sportprestaties. Uw lichaam herstelt daarnaast door sportmassage, zowel lichamelijk als geestelijk.

 

Sportmassage is niet alleen geschikt voor sporters. Ook voor mensen die hun lichaam in het dagelijks leven zwaar belasten is deze methode zeer effectief. Naast sportmassage bieden we in de praktijk in Nieuw-Beijerland ook sportfysiotherapie aan.